Rob Peeters


In 2011 studeerde ik af als Master in de Revalidatiewetenschappen en de Kinesitherapie aan de KU Leuven.

Na mijn studies in Leuven ben ik teruggekeerd naar mijn roots in de Kempen. Ik combineerde het eerste jaar mijn werk als zelfstandig kinesitherapeut met een postgraduaatopleiding in de Manuele Therapie en Sportkinesitherapie aan de KU Leuven. Deze heb ik in juli 2012 met succes afgerond. Vervolgens startte ik een opleiding tot gecertificeerd Dry Needling Therapeut in Gent. Gelijktijdig volgde ik een PAV opleiding Handrevalidatie aan de KU Leuven, een domein waarin ik tijdens het volgen van verschillende stages een bijzondere expertise heb opgebouwd.

Als bestuurslid van AKSIS (regionale kinesitherapeutenkring) probeer ik bovendien het reilen en zeilen binnen het kineveld op de voet te volgen. Net als in de voorbije 5 jaar voldoe ik ook dit jaar aan alle kwaliteitscriteria in de kinesitherapie, opgelegd door het RIZIV (pro-Q-kine). Bovendien ben ik ook lid van AXXON, de enige representatieve beroepsvereniging voor kinesitherapeuten in België. Sinds september 2019 zetel ik in de raad van bestuur van de eerstelijnszone Baldemore (Balen-Dessel-Mol-Retie).

 

Als manueel therapeut ben ik er eens te meer van overtuigd dat het beste resultaat behaald wordt door een actieve inbreng van de patiënt. Mijn visie beperkt zich niet tot het letsel, maar aan de hand van uitgebreide testing en screening ga ik op zoek naar alle 'zwakke' segmenten.

 

Door me frequent bij te scholen binnen mijn verschillende specialisaties, kreeg ik meer en meer honger voor het behandelen en opvolgen van manueel- en sportkinesitherapeutische patiënten. Honger en ambitie die nu resulteert in ons droomproject, onze eigen multidisciplinaire praktijk!

 

kinesist Rob Peeters
Rob Peeters


Contact


 

☎︎   014 / 71.42.62

 

✉︎    KINE: 

        Algemeen: kine@loki-praktijk.be

        Rob Peeters: rob.lokipraktijk@gmail.com

        Jan Hendrickx: jan.lokipraktijk@gmail.com

        Eveline Staut: eveline.lokipraktijk@gmail.com

        Pieter Beyens: pieter.lokipraktijk@gmail.com

 

    


        LOGO:

        Rozemie Gauquie: rozemie.lokipraktijk@gmail.com

        Laura Seigers: laura.lokipraktijk@gmail.com

 

    Meerhoutsebaan 40 - 2491 Olmen

 

 Zakelijke gegevens:  GCV LoKi Kinesitherapie - KBO 0715.814.369