Rob Peeters


In 2011 studeerde ik af als Master in de Revalidatiewetenschappen en de Kinesitherapie aan de KU Leuven.

Na mijn studies in Leuven ben ik teruggekeerd naar mijn roots in de Kempen. Ik combineerde het eerste jaar mijn werk als zelfstandig kinesitherapeut met een postgraduaatopleiding in de Manuele Therapie en Sportkinesitherapie aan de KU Leuven. Deze heb ik in juli 2012 met succes afgerond. Vervolgens startte ik een opleiding tot gecertificeerd Dry Needling Therapeut in Gent. Gelijktijdig volgde ik een PAV opleiding Handrevalidatie aan de KU Leuven, een domein waarin ik tijdens het volgen van verschillende stages een bijzondere expertise heb opgebouwd.

Als bestuurslid van AKSIS (regionale kinesitherapeutenkring) probeer ik bovendien het reilen en zeilen binnen het kineveld op de voet te volgen. Net als de voorbije jaren voldoe ik ook dit jaar aan alle kwaliteitscriteria in de kinesitherapie, opgelegd door het RIZIV (pro-Q-kine). Bovendien ben ik ook lid van AXXON, de enige representatieve beroepsvereniging voor kinesitherapeuten in België. Van 2019 tot 2022 zetelde ik in de raad van bestuur van de eerstelijnszone Baldemore (Balen-Dessel-Mol-Retie). Sinds 2023 ben ik lid van de algemene vergadering.

 

Als manueel therapeut ben ik er eens te meer van overtuigd dat het beste resultaat behaald wordt door een actieve inbreng van de patiënt. Mijn visie beperkt zich niet tot het letsel, maar aan de hand van uitgebreide testing en screening ga ik op zoek naar alle 'zwakke' segmenten.

 

Door me frequent bij te scholen binnen mijn verschillende specialisaties, kreeg ik meer en meer honger voor het behandelen en opvolgen van manueel- en sportkinesitherapeutische patiënten. Honger en ambitie die resulteerde in ons droomproject, onze eigen multidisciplinaire praktijk!

 

kinesist Rob Peeters
Rob Peeters


Contact

 ☎︎   014 / 71.42.62

 

✉︎    KINE:

        rob.lokipraktijk@gmail.com

        pieter.lokipraktijk@gmail.com

        eveliencools.lokipraktijk@gmail.com

        olivier.lokipraktijk@gmail.com

        amber.lokipraktijk@gmail.com

 

        LOGO:

        rozemie.lokipraktijk@gmail.com

       

 

    Meerhoutsebaan 40 - 2491 Olmen


GCV LoKi Kinesitherapie - KBO 0715.814.369

GCV LoKi Logopedie - KBO 0794.364.375