Evelien Cools


In juli 2023 behaalde ik mijn Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven. Hierna start ik met een cursus manuele therapie en een opleiding dry needling.

 

Door het grote verschil in representatie van klachten bij patiënten is het belangrijk om verschillende technieken te kunnen toepassen om iedere patiënt zo goed mogelijk te helpen.

 

Aangezien er een toenemende werkdruk is in onze maatschappij ben ik ervan overtuigd dat het actieve aspect van de revalidatie van groot belang is. We moeten samen op zoek gaan naar efficiënte routines in ons drukke leven en een oefenschema op maat van de patiënt. Belangrijk is dat je dit kan volhouden. Een vaak voorkomende misvatting is dat een kinesitherapeut alles kan 'fixen', maar dit is jammer genoeg niet het geval. We kunnen wel een 'begeleider' zijn om het revalidatieproces te versnellen en zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

Buiten mijn job als kine ben ik ook actief in de sport, vooral op vlak van tennis maar ook voetbal boeit me enorm. Ik hou van de uitdaging om sporters te begeleiden en ze klaar te maken of te revalideren voor hun komende sportprestaties. Bovendien werk ik enorm graag met kinderen. Deze verscheidenheid aan patiënten - jong of oud, topsporter of niet - maakt de kinesitherapie voor mij zo interessant.

 Contact

 ☎︎   014 / 71.42.62

 

✉︎    KINE:

        rob.lokipraktijk@gmail.com

        pieter.lokipraktijk@gmail.com

        eveliencools.lokipraktijk@gmail.com

        olivier.lokipraktijk@gmail.com

        amber.lokipraktijk@gmail.com

 

        LOGO:

        rozemie.lokipraktijk@gmail.com

       

 

    Meerhoutsebaan 40 - 2491 Olmen


GCV LoKi Kinesitherapie - KBO 0715.814.369

GCV LoKi Logopedie - KBO 0794.364.375