Eveline Staut


Na een 5-jarig studietraject ben ik in 2020 met grote onderscheiding afgestudeerd als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KULeuven. Mijn honger naar leren is echter nog niet gestild. Ik rondde in juni 2021 mijn postgraduaat in de manuele therapie af en verder wil ik in de toekomst nog opleidingen volgen omtrent diverse aspecten. Ik ben immers van mening dat een kinesitherapeut levenslang moet leren om bij te blijven met de meest recente ontwikkelingen zodat we de patiënten op een zo goed mogelijke wijze kunnen verder helpen.

 

Via specifieke technieken streef ik er dan ook naar om de patiënt pijnvrij te krijgen, optimaal te kunnen bewegen, terug deel te nemen aan activiteiten van het dagelijkse leven. Manuele therapie omvat niet alleen deze specifieke technieken, maar ook het vraaggesprek en onderzoek zijn cruciale aspecten om de patiënt in zijn geheel te bekijken en te behandelen.

 

Een patiënt moet echter ook zijn actieve bijdrage leveren, want wij zijn spijtig genoeg geen tovenaars die alles in één keer kunnen oplossen! Nee, we moeten inzetten op preventie, activering en ‘self-management’, want alleen zo komen we tot lange termijn oplossingen.Contact

 ☎︎   014 / 71.42.62

 

✉︎    KINE:

        rob.lokipraktijk@gmail.com

        eveline.lokipraktijk@gmail.com (Eveline Staut)

        pieter.lokipraktijk@gmail.com

        eveliencools.lokipraktijk@gmail.com (Evelien Cools)

        olivier.lokipraktijk@gmail.com

 
        LOGO:

        rozemie.lokipraktijk@gmail.com

        laura.lokipraktijk@gmail.com

 

    Meerhoutsebaan 40 - 2491 Olmen


GCV LoKi Kinesitherapie - KBO 0715.814.369

GCV LoKi Logopedie - KBO 0794.364.375